NIEUW! Pro-Study
2 maart 2023

Pro-Study is een zeer nuttige online tool voor studenten en onderzoekers die werken aan werkstukken, scripties en onderzoeksprojecten. Het biedt een georganiseerde en gestructureerde aanpak voor het verzamelen en organiseren van informatie, en maakt het ook gemakkelijk om referenties bij te houden en te beheren.

De data kan verzameld worden van websites maar ook vanuit tijdschriften of kranten. Met de handige OCR functie kan niet toegankelijk tekst, toegankelijk worden gemaakt zodat deze informatie ook doorzoekbaar wordt. Op deze manier helpt Pro-Study studenten bij het verkrijgen van meer informatie en het maken van betere onderbouwde argumenten.

Pro-Study heeft integraties heeft met Microsoft Word en Adobe Reader waardoor het gemakkelijk is om een volledig rapport te genereren met alle onderzoeks- en referentie-informatie in Word of PDF formaat. Bovendien kunnen studenten samenwerken door projecten te delen en kunnen begeleiders toegang krijgen tot het onderzoek door het uploaden van projecten naar de cloud.

Met meer dan 9500 beschikbare referentiestijlen biedt Pro-Study uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van referenties en citaten, wat nuttig kan zijn voor studenten die werken aan verschillende soorten onderzoeksprojecten.

Bekijk hier de video (van de Engelse versie) van Pro-Study en ontdek alle mogelijkheden: